nieuws

Verhorecanisering: van kabelaar tot KFC

Beleggingen

Kentucky Fried Chicken  (KFC) neemt deze zomer haar intrek in een winkelpand in hartje Dordrecht.

Verhorecanisering: van kabelaar tot KFC
Toekomstige KFC aan de Achterom in Dordrecht.

Het gaat om het beeldbepalend hoekpand van winkelstrip Paradium aan de Achterom 1. Tot enkele jaren geleden was het de locatie van een winkel van kabelaar Ziggo, daarna werd de winkelruimte tijdelijk gevuld door een interieurwinkel. Het winkelpand is eigendom van Spuihave b.v., onderdeel van de Van Pelt Groep.

Tien nieuwe KFC’s per jaar

KFC heeft een langdurige huurovereenkomst gesloten voor het pand, oppervlakte 305 m2, gesloten. De fastfoodketen heeft op dit moment 63 restaurants in Nederland, de doelstelling is om minimaal 10 nieuwe vestigingen per jaar te openen in Nederland.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde Spuihave b.v. bij de totstandkoming van de huurovereenkomst met Collins Foods Netherlands Limited, franchisenemer van KFC.

Reageer op dit artikel