nieuws

Certitudo koopt Capels winkelcentrum De Terp

Beleggingen

Certitudo koopt Capels winkelcentrum De Terp

De Bossche vastgoedbelegger- en ontwikkelaar Certitudo Capital heeft winkelcentrum De Terp in Capelle aan den IJssel gekocht van een groep beleggers.

Het winkelcentrum wordt toegevoegd aan Certitudo’s iRetail-portefeuille. De overnamesom is niet bekend gemaakt.

Winkelcentrum De Terp ligt aan het Amsteldiep in Capelle aan den IJssel. Het winkelcentrum is het wijkwinkelcentrum voor de wijk Oostgaarde. Onder het winkelcentrum bevindt zich een parkeergarage met 220 plaatsen. De verkopers zijn de beleggers Built to Build, EKA Vastgoed van Harry Hilders en Somerset Real Estate, die elk voor een derde eigenaar van het centrum waren.

43 winkels

De totale aankoop omvat 43 winkels. De winkels zijn langdurig verhuurd aan onder andere Albert Heijn, Dirk, Lidl en Kruidvat. Daarnaast zijn er diverse dagelijkse en niet dagelijkse winkels en restaurants aanwezig die de trekkracht van het winkelcentrum versterken.

Certitudo is momenteel behoorlijk actief in het acquisitietraject. Medio maart 2019 nam het een portefeuille van 120 miljoen euro aan winkelvastgoed over van Van Deursen Group uit Rosmalen.

Reageer op dit artikel