nieuws

Certitudo: bijna 7 miljoen euro voor transformatiepanden

Beleggingen

Vastgoedbelegger  en – ontwikkelaar Certitudo heeft bijna 7 miljoen euro betaald voor de vier kantoorpanden in Rotterdam, Haarlem, Capelle aan den IJssel en Oss die recent zijn getransformeerd tot huurwoningen. 

Certitudo: bijna 7 miljoen euro voor transformatiepanden

Recent heeft het Bossche Certitudo 261 huurwoningen in diverse prijsklassen opgeleverd. Het vastgoedbelegger en -ontwikkelaar kocht daarvoor in de afgelopen jaren vier voormalige kantoorgebouwen aan.

  • Voor het grootste object, het voormalige hoofdkantoor van Organon, aan de Wethouder van Eschstraat 1 in Oss, betaalde Certitudo relatief het minste. Voor 1,3 miljoen euro werd het de eigenaar van de grond en de opstallen, totaal 5.133 m2. Op deze plek heeft Certitudo 74 luxe afgewerkte huurappartementen ontwikkeld.
  • De vastgoedontwikkelaar moest voor de 4.100 m2 van het voormalige UWV-kantoor aan de Surinameweg 11 in Haarlem 3,6 miljoen euro betalen. In het gebouw zijn inmiddels 111 luxe huur appartementen gerealiseerd.
  • Ruim 1 miljoen euro moest een voormalig kantoorgebouw aan de Hoofdweg 204 nabij station Rotterdam-Alexander kosten. Onder de naam The Gemini toverde Certitudo het gebouw -2.500 m2- om tot 34 appartementen.
  • Bij de buren in Capelle aan den IJssel betaalde Certitudo 1 miljoen euro voor de 2.290 m2 die een voormalige kantoorgebouw aan Roer 288 mat. Inmiddels is gebouw The Aquarius goed voor 42 luxe appartementen.
Reageer op dit artikel