nieuws

CBRE Global Investors verwerft logistiek centrum in Roosendaal

Beleggingen

CBRE Global Investors verwerft  logistiek centrum in Roosendaal

CBRE Global Investors heeft een nieuw logistiek centrum aangekocht op business park Borchwerf II in Roosendaal.

Het centrum is aangekocht door de vastgoedvermogensbeheerder namens een Europees mandaat. De aankoop van het distributiecentrum op Borchwerf II is de eerste in Nederland voor deze account.

De acquisitie betreft een nieuwe, hoogwaardige logistieke ontwikkeling van ca. 23.500 m2 , de bouw is reeds gestart. Het centrum wordt langjarig verhuurd aan Strootman Group, een Fast Moving Consumer Good (FMCG) organisatie gespecialiseerd in de in- en verkoop van merkproducten aangevuld met een eigen logistieke dienstverlening. Strootman Group zal het nieuwe logistieke centrum eind 2019 betrekken.

De verwerving van deze ontwikkeling is de derde aankoop in logistiek vastgoed in West-Brabant door CBRE Global Investors in de afgelopen 3 jaar. CBRE Global Investors heeft vertrouwen in de duurzaamheid van West-Brabant als één van de beste logistieke hotspots in Nederland.

CBRE Global Investors is bij de totstandkoming van deze transactie geadviseerd door CMS en Deloitte. De verkoper – Kenick Real Estate (Euro-Rijn Group) – is geadviseerd door Taylor Wessing en JLL.

Reageer op dit artikel