nieuws

Buck: Groot-Rijnmond heeft sterkste logistieke ecosysteem

Beleggingen Premium

Buck: Groot-Rijnmond heeft sterkste logistieke ecosysteem
De regio Rotterdam-Rijnmond kent het meest krachtige en veelzijdige logistieke ecosysteem van alle Nederlandse regio’s vanwege de combinatie van zeehavenlogistiek en nationale/versdistributie.

Groot-Rijnmond heeft het meest krachtige regionale logistieke ecosysteem. Daarna volgen West Noord-Brabant en Midden Noord-Brabant.

Dat blijkt uit onderzoek van Buck Consultants International. Het onderzoek leverde  de volgende top 10 van regio’s in Nederland  op met het meest krachtige en veelzijdige logistieke ecosysteem:  1.Groot-Rijnmond; 2.West Noord-Brabant; 3.Midden Noord-Brabant; 4.Noord-Limburg; 5. Zuidoost Noord-Brabant; 6.Groot-Amsterdam; 7. Arnhem-Nijmegen; 8. Noordoost Noord-Brabant; 9.Utrecht; 10.Zuidwest-Gelderland. Het onderzoek is een initiatief van Buck Consultants International en is mede mogelijk gemaakt door logistiek vastgoedbedrijf WDP. Daarnaast zijn er ook …