nieuws

Amstelkwartier 70 woningen van 1.002 euro rijker

Beleggingen

Boelens de Gruyter en CBRE Global Investors zijn zeventig middenhuurappartementen in de nieuwe Amsterdamse wijk Amstelkwartier rijker. 

Amstelkwartier 70 woningen van 1.002 euro rijker
De sleuteloverdracht voor Branie Amsterdam.

BAM Wonen heeft, achttien maanden na de start van de bouw, zeventig huurappartementen in opdracht van CBRE en Boelens de Gruyter opgeleverd in complex Branie.  Het complex  ligt op de hoek van de Amstelstroomlaan en de Bella Vistastraat met uitzicht op het Park Somerlust.

Bovengrens middenhuur

De huurappartementen zijn ontwikkeld voor mensen met een middeninkomen, waar grote vraag naar is. Alle woningen, die 41 tot 63 m2 groot zijn, kosten 1.002 euro per maand, beleidsmatig de bovengrens die vaak wordt gehanteerd voor middenhuur. De woningen waren al voor de oplevering volledig verhuurd.

 

Reageer op dit artikel