nieuws

Wat ontving Goldman Sachs voor panden in Houten?

Beleggingen

Vastgoedinvesteerder en -manager Cromwell Property Group heeft twee kantoorgebouwen en een industrieel gebouw verkocht in Houten.

Wat ontving Goldman Sachs voor panden in Houten?
Meidoornkade 10 Houten

De gebouwen waren onderdeel van de Omikron-portefeuille die Cromwell beheert namens Goldman Sachs.

Meidoornkade 10 en 12 zijn allebei kantoorgebouwen met drie verdiepingen en een totale oppervlakte van 5.617 m2. Peppelkade 29 is een industrieel gebouw met een vloeroppervlak van 6.263 m2. De huurders zijn Sharp Electronics, OSN Nederland en De Rooij Transport.

Cromwell had de panden vier jaar in portefeuille. De vastgoedmanager renoveerde de centrale entree van Meidoornkade 12 met als resultaat een nieuwe huurovereenkomst met OSN Nederland voor 2.000 m2. Ook sloot Cromwell nieuwe huurovereenkomsten voor Peppelkade 29. De Rooij Transport tekende voor 4.359 m2 bedrijfsruimte en OSN Nederland voor 1.904 m2 bedrijfsruimte.

Zuijdplas & Partners Bedrijfshuisvesting heeft Cromwell Property Group geadviseerd bij de verkoop.

De koopprijs voor de drie panden bedroeg 4.015.000, blijkt uit de akte van levering. De koper is Wulven Invest.

Reageer op dit artikel