nieuws

Wat kreeg PME voor bijna leeg kantoor Den Bosch?

Beleggingen

Syntrus Achmea heeft namens één van zijn cliënten het kantoorgebouw Hoog Heinis aan Reitscheweg 1-7 in Den Bosch verkocht.

Wat kreeg PME voor bijna leeg kantoor Den Bosch?
Reitscheweg 1-7 Den-Bosch

Dat meldt JLL als makelaar van de verkoper. Het object is gelegen op een perceel van 13.130 m2 op bedrijventerrein De Herven. Het gebouw omvat elf lagen met in totaal 10.957 m2 verhuurbaar vloeroppervlak kantoor- en archiefruimte. Er  horen 254 parkeerplaatsen bij. Het pand is voor ongeveer 10 procent verhuurd aan verschillende partijen.

Colliers International adviseerde de koper. De prijs bedroeg 5.025.000 euro, blijkt uit de akte van levering. De verkoop gebeurde namens Stichting Pensioenfonds van de Metalektro (PME). De koper is de vennootschap Den Bosch Reitscheweg 1-7.

Reageer op dit artikel