nieuws

Nieuw distributiecentrum op Atlaspark haven Amsterdam

Beleggingen

CEVA Logistics Benelux bouwt samen met Delin Capital Asset Management (“Delin”) een nieuw distributiecentrum op het Atlaspark, haven van Amsterdam.

Nieuw distributiecentrum op Atlaspark haven Amsterdam

Het gebouw zal gerealiseerd worden door Unibouw. Met de bouw van dit 16.662 m2 grote pand worden ongeveer 75 banen gecreëerd. De eerste activiteiten in dit nieuwe warehouse worden verwacht in december 2019.

Het nieuwe distributiecentrum, onderdeel van het Delin Amsterdam Park, dat momenteel in ontwikkeling is, zal in gebruik worden genomen door CEVA Logistics Benelux. CEVA is verantwoordelijk voor het logistieke proces. Het zal bestaan uit 16.622 m2 warehouse, 1.958 m2 mezzanine, 958 m2 office en 20 docs.

Eind 2019 gaat de logistieke operatie op de nieuwe locatie aan de Conakryweg van start. De voorbereidingen zijn in volle gang en de eerste paal is feestelijk geslagen. In totaal zullen er 75-90 banen beschikbaar komen, variërend van aansturende tot uitvoerende rollen.

‘Het nieuwe duurzame distributiecentrum, voorzien van zonnepanelen, zal volledig gasloos zijn en geeft daarmee invulling aan onze milieustrategie en onze ambitie om energieneutraal te opereren’, aldus Barbara Klep, Director Commercial, Real Estate & Procurement Benelux van CEVA Logistics Benelux.

Reageer op dit artikel