nieuws

King Nederland verkoopt distributiecentrum in Tiel

Beleggingen

King Nederland heeft het bedrijfsobject aan de Stephensonstraat 5 te Tiel verkocht. Vastgoedmarkt achterhaalde de verkoopsom.

King Nederland verkoopt distributiecentrum in Tiel

Het complex omvat 9.236 m2 logistieke ruimte, 648 m2 entresolvloer en een voorgelegen kantoorgebouw van drie verdiepingen van 1.565 m2. Het geheel is verkocht volgens gegevens uit het Kadaster voor 3,45 miljoen euro aan Orange West Investments uit Tiel, een particuliere belegger. King Nederland, leverancier van hygiëneproducten, is verhuisd naar een pand aan de Grote Wei 2 in Tiel.

Het distributiecentrum aan de Stephensonstraat bevindt zich op bedrijventerrein Kellen in Tiel, dat een van de grootste bedrijventerreinen in de omgeving is met ongeveer 300 bedrijven. Enkele voorbeelden van bedrijven in dit bedrijvenpark zijn Fiege, BAM Railinfra, Intergamma en Autotaalglas.

JLL trad op als adviseur voor de verkoper.

Reageer op dit artikel