nieuws

Fernhout Vastgoed koopt C&A-pand Zwolle

Beleggingen

Fernhout Vastgoed koopt C&A-pand Zwolle
Broerenstraat 14, Zwolle

De particuliere belegger Fernhout Vastgoed heeft het C&A-pand aan Broerenstraat 12-14 in Zwolle gekocht van Redevco Nederland.

Het winkelpand meet 4.000 m2 en is verhuurd aan de Zwolse vestiging van C&A. Het pand is ondergebracht in het vehikel Stichting Bewaarder Belegging Cena Zwolle. De stichting betaalde 6,15 miljoen euro (Kadaster).

Eigenaar van Fernhout Vastgoed is Willem Jan Fernhout, tot  oktober 2017 als vastgoedadviseur verbonden aan Cushman & Wakefield.

Aan de aankoopzijde hebben, in collegiale samenwerking, Winkelmakelaar McDevitt en Muller Bedrijfs Onroerend Goed bemiddeld in opdracht van een aantal samenwerkende particuliere investeerders. De verkopende partij Redevco Nederland werd begeleid door CBRE.

Reageer op dit artikel