nieuws

Cofinimmo verwerft een woonzorgcentrum in Velp

Beleggingen

Cofinimmo verwerft een woonzorgcentrum in Velp

De Belgische beursgenoteerde vastgoedonderneming  Cofinimmo heeft via haar dochteronderneming Superstone NV in Velp het woonzorgcentrum Kastanjehof voor ongeveer 4 miljoen euro.

De verkoper is Triodos Vastgoedfonds. Het gebouw werd opgetrokken in 2012, telt een bovengrondse oppervlakte van om en bij de 1 800 m² en biedt plaats aan 30 bewoners. Het heeft een A++ energielabel. Het gebouw is ontworpen en volledig uitgerust voor bewoners met oriëntatieproblemen en/of dementie.

Het gebouw is verhuurd aan Stichting Attent Zorg en Behandeling via een ‘dubbel netto’ 1 huurovereenkomst met een resterende looptijd van 9 jaar. De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd volgens de Nederlandse consumentenprijsindex. Het brutohuurrendement bedraagt ongeveer 5,5  procent.

Deze nieuwe uitbater in de portefeuille van Cofinimmo is gespecialiseerd in intramurale, revalidatie-, en thuiszorg. De Stichting Attent Zorg en Behandeling telt ongeveer 780 voltijdse medewerkers en 600 vrijwilligers die instaan voor de verzorging van 1 200 patiënten en baat 11 locaties uit in de buurt van Arnhem.

Cofinimmo is al geruime tijd actief in de Nederlandse markt voor zorgvastgoed.

Foto's

Reageer op dit artikel