nieuws

Verenigd Beheer koopt 38 woningen in Eindhoven

Beleggingen

Verenigd Beheer heeft 38 energiezuinige woningen gekocht in nieuwbouwproject De Vijf van Vorst in Eindhoven.

Verenigd Beheer koopt 38 woningen in Eindhoven
De Vijf van Vorst, Van Vorststraat Eindhoven

Het project van CRA Vastgoed en Wilma Wonen verrijst op de locatie van het voormalig Van der Puttlyceum. De woningen worden gasloos en energieneutraal, met onder meer warmtepompen, zonnecellen en drievoudig glas. De oppervlakten lopen uiteen van 111 tot 142 vierkante meter.

Verenigd Beheer werd in deze transactie commercieel begeleid door vastgoedadviseur Colliers International en technisch door Compact RES. De realisatie is in handen van Huybregts Relou. Het project omvat ook 119 eengezinswoningen waarvan het merendeel is bestemd voor de verkoop.

Reageer op dit artikel