nieuws

Van de Kolk Ontwikkeling verkoopt 100 appartementen aan PMT

Beleggingen

Van de Kolk Ontwikkeling heeft afgelopen week een perceel bouwgrond in de wijk Schuytgraaf te Arnhem verkocht aan Pensioenfonds Metaal en Techniek (PMT), vertegenwoordigd door vermogensbeheerder MN.

Van de Kolk Ontwikkeling verkoopt 100 appartementen aan PMT

De locatie ligt  in de directe omgeving van NS station Arnhem-Zuid, het nieuwe winkelcentrum Schuytgraaf en een multicultureel centrum met basisscholen.

De Graaf van Schuyt is een project, ontwikkeld door Van de Kolk Ontwikkeling, dat bestaat uit 100 twee- en driekamerappartementen. De woningen variëren in oppervlakte van 66 m2 tot 107 m2. Het complex beschikt over een inpandige parkeergarage.

De realisatie van het project zal worden uitgevoerd door Van de Kolk Bouw. Inmiddels is de bouw gestart en naar verwachting worden de appartementen begin 2021 opgeleverd.

Wouters Makelaars uit Amsterdam was vanaf het eerste begin bij de totstandkoming van het project betrokken en heeft voor Van de Kolk de verkoop tot stand gebracht. Verkoop was in samenwerking met Midden Nederland Bedrijfsmakelaars. Spring Real Estate heeft deze transactie namens koper begeleid.

Reageer op dit artikel