nieuws

Kantoorgebouw Laan van Meerdervoort 68-70 Den Haag verkocht

Beleggingen

Review Real Estate heeft het kantoorgebouw aan de Laan van Meerdervoort 68-70 in Den Haag verkocht aan een private equity office.

Kantoorgebouw Laan van Meerdervoort 68-70 Den Haag verkocht

Laan van Meerdervoort is een kantoorgebouw van zeven etages met 6.470 m2 kantoorruimte en 49 parkeerplaatsen. Het kantoor is op dit moment volledig verhuurd aan voornamelijk maatschappelijk betrokken huurders. Hierdoor voldoet het kantoor aan de wensen van het private equity office, gevestigd op de Amsterdamse Zuidas, die het gebouw als een stabiele belegging heeft gekocht. Volgens het Kadaster is 10,35 miljoen euro betaald.

Het pand ligt tussen het Zeeheldenkwartier en het Statenkwartier, direct om de hoek van het centrum en naast het imposante Vredespaleis. Hierdoor is de locatie goed geschikt als kantoor, maar heeft het ook potentie als herontwikkeling. De buurt heeft van oudsher een ruime en statige opzet met een goede mix aan gebruikers van ambassades, NGO’s en particuliere woningen. Door deze mix van functies is het oorspronkelijke leefbare karakter van deze buurt intact gebleven.

Review Real Estate is bij het volledige verkoopproces geadviseerd door BNP Paribas Real Estate en juridisch bijgestaan door Bilt Advocaten, de koper is geadviseerd door Colliers International.

Reageer op dit artikel