nieuws

DeltaWonen koopt vierde toren Talentenplein Zwolle

Beleggingen

Na de realisatie van de drie woontorens aan de Pannenkoekendijk/ Burg. Roelenweg in Zwolle, komt er nu een vierde toren. Op 31 januari tekenden VolkerWessels Bouw en Vastgoedontwikkeling Noord-Oost en woningcorporatie  deltaWonen de turnkey-overeenkomst.

DeltaWonen koopt vierde toren Talentenplein Zwolle

In de vierde toren gaat deltaWonen opnieuw studentenwoningen realiseren. Verhuur en beheer wordt, net als in de andere drie torens,
verzorgd door SSH.

DeltaWonen koopt de vierde toren als turnkeyproject van VolkerWessels. De toren is door DLH ontwikkeld. Bouwbedrijf Wessels Rijssen  gaat de vierde toren realiseren. DeltaWonen wil als woningcorporatie ook voorzien in de vraag naar studentenwoningen.

In de vierde toren aan het Talentenplein komen, net als in de andere drie torens, sociale huurwoningen. Het gaat om 103 zelfstandige appartementen van 28 m2 en zeven zelfstandig tweekamerappartementen van 56 m2 met een eigen toilet en douche. Het gebouw bestaat uit zeven woonlagen die op een half-verdiepte parkeergarage worden gebouwd. De ingang van de vier toren komt aan de Burgemeester Roelenweg.

De omgevingsvergunning is verleend. De planning is in februari 2019 te starten met de bouw. Naar verwachting wordt het gebouw in het voorjaar van 2020 opgeleverd.

Reageer op dit artikel