nieuws

Boatex koopt kantoorgebouw in Rijswijk

Beleggingen

Boatex koopt kantoorgebouw in Rijswijk
Verrijn Stuartlaan 2a, Rijswijk

Boatex Beheer heeft het kantoorgebouw ‘La Croisé’ aan de Verrijn Stuartlaan 2a/De Bruyn Kopsstraat 11 in Rijswijk gekocht van Commerzbank.

Het kantoorgebouw van 21.849 m2 ligt op businesspark Plaspoelpolder, nabij de snelweg A4. Er bevinden zich 129 parkeerplaatsen in de parkeergarage onder het gebouw en 28 parkeerplaatsen op het bij het gebouw behorende parkeerterrein.

Het pand werd op 10 januari 2019 door Commerzbank geleverd aan SVDT Holding voor 5,75 miljoen euro (Kadaster). Nog dezelfde dag werd het vastgoed voor hetzelfde bedrag doorgeleverd aan de combinatie van Herontwikkeling Commercieel Vastgoed I, Tysk Virtueel en DH Vastgoed.

Trec heeft Boatex Beheer – het bedrijf van ondernemer Marcel van der Tuin – tijdens de aankoop van dit gebouw geadviseerd. Lexence Advocaten & Notarissen trad op als juridisch adviseur van de koper en CMS Derks Star Busmann als juridisch adviseur van de verkoper.

Reageer op dit artikel