nieuws

Emissie Winkelfonds Duitsland 16 snel voltekend

Beleggingen

De emissie van het door fondsaanbieder Holland Immo Group gelanceerde Winkelfonds Duitsland 16 was na vier weken voltekend.

Emissie Winkelfonds Duitsland 16 snel voltekend

De totale emissie bedroeg  11,9 miljoen euro  verdeeld over 2.380 participaties van 5.000 euro. Het fondsvolume bedraagt 20,4 miljoe  euro. Hiervan wordt 8,5 miljoen euro hypothecair gefinancierd door de Duitse DZ Hyp bank.

Winkelfonds Duitsland 16 belegt in drie nieuwe respectievelijk herontwikkelde binnenstedelijke winkellocaties in Hamm (Nordrhein-Westfalen), Jülich (Nordrhein-Westfalen) en Sonnenbühl (Baden-Württemberg) met als belangrijkste huurders EDEKA, REWE en Netto.

Holland Immo Group uit Eindhoven heeft sinds 2001 in totaal 41 fondsen geïnitieerd met een totaal investeringsvolume van 1,2 miljard euro.

Reageer op dit artikel