nieuws

Versmarkt Fresh! in Leidsenhage officieel geopend 

Beleggingen

Afgelopen donderdag is de versmarkt van de toekomstige Mall of the Netherlands officieel geopend door Country Manager Unibail-Rodamco-Westfield, Bart van Twillert en wethouder Nadine Stemerdink.

Versmarkt Fresh! in Leidsenhage officieel geopend 

Fresh! biedt consumenten een bijzondere mix aan winkels en speciaalzaken. Consumenten kunnen hier terecht voor hun dagelijkse boodschappen, maar kunnen ook ter plekke genieten van alles dat Fresh! te bieden heeft: een aanbod van local heroes gecombineerd met ambachtelijke en gevestigde merken. De versmarkt bevat een verzameling van negen kiosken en 21 verswinkels met een breed, kwalitatief hoogstaand aanbod van de beste lokale producten.

Versmarkt Fresh! is het eerste volledig nieuwe gedeelte dat is geopend in de toekomstige Mall of the Netherlands. In 2020 staat de Grand Opening van Mall of the Netherlands gepland. Om van het verouderde Leidsenhage een internationaal retail-icoon te maken, biedt Unibail-Rodamco-Westfield met 117.000 m2 vloeroppervlak straks ruimte aan flagship stores van topmerken, winkels van lokale ondernemers en allerlei hippe horecaconcepten. Daarnaast huisvest het onder andere een bioscoop met tien zalen, versmarkt Fresh! en boetiekgebied The Gallery.

Eigenaar Unibail-Rodamco-Westfield is de grootste internationale ontwikkelaar en exploitant van winkelbestemmingen, met een portefeuille ter waarde van 62 miljard euro (per 31 december 2017). Op dit moment bezit de vastgoedonderneming 102 winkelcentra in 13 landen, waar jaarlijks zo’n 1,2 miljard bezoekers shoppen. In Nederland is Unibail-Rodamco-Westfield eigenaar van winkelcentra Stadshart Amstelveen, Citymall Almere, Stadshart Zoetermeer en Leidsenhage.

Reageer op dit artikel