nieuws

The Student Hotel opent hotel in Dresden

Beleggingen

De Amsterdamse operator The Student Hotel opent op 27 november zijn eerste Duitse hotel aan de Prager Straße in Dresden.

The Student Hotel opent hotel in Dresden

Dat meldt de Duitse vastgoednieuwsbrief Thomas Daily.  Het hotel heeft 306 rooms kamers  met co-living en co-working ruimtes. Naast faciliteiten voor de reguliere hotelgasten beschikt het voormalige IBIS Hotel ook over kamers die studenten voor een semester of een heel jaar kunnen huren.

TSH oprichter en ceo Charlie MacGregor noemt Dresden volgens Thomas Daily de perfecte locatie voor zijn verdere expansie in Duitsland. Het Amsterdamse bedrijf heeft ook plannen voor een hotel in de buurt van de Alexanderplatz in Berlijn. Verdere openingen staan op de rol volgend jaar in Bologna en Madrid. In 2020 wil TSH hotels openen in Delft, Florece, Parijs, Porto en Wenen. Volgens de ambitieuze plannen moet TSH over vijf jaar beschikken over 65 vestigingen in Europese steden.

TSH heeft thans elf hotels, waarvan negen in Nederland, meldt de eigen website.

Met het concept van The Student Hotel wil de oprichter de bodem onder de reguliere hotelketens wegtrekken. ‘De meeste huidige hotelketens zijn achterhaald en nogal kil,’ zei MacGregor tijdens de vastgoedbeurs Provada, in juni van dit jaar.

 

Reageer op dit artikel