nieuws

Meerdere nieuwbouwontwikkelingen op IJsseloord2 in Arnhem

Beleggingen

Giesbers heeft op Businesspark IJsseloord2 in Arnhem diverse overeenkomsten gesloten voor meerdere ontwikkelingen.

Meerdere nieuwbouwontwikkelingen op IJsseloord2 in Arnhem
Nieuwbouwlocatie Bunzl Retail & Industry op Businesspark IJsseloord2 in Arnhem.

Er is een turnkey overeenkomst gesloten met WDP voor de ontwikkeling van een nieuw warehouse met kantoor ten behoeve van Bunzl Retail & Industry op een kavel van 32.000 m2. Deze overeenkomst werd al begin dit jaar aangekondigd

Ook is er met Bevaplast in juni een overeenkomst gesloten voor de ontwikkeling van een nieuwe bedrijfsruimte met kantoor op een kavel van 13.000 m2.

Daarnaast heeft IVRA/Reich een extra kavel van Giesbers gekocht van 1.100 m2 ten behoeve van toekomstige uitbreiding van de recent gerealiseerde nieuwbouw op IJsseloord2 en realiseert Van der Kleij een nieuwe bedrijfsruimte op een kavel van 1.850 m2.

Businesspark IJsseloord2 is een groen bedrijventerrein met een uitstekende bereikbaarheid door de ligging direct langs snelweg A12. Sinds de overeenkomsten met respectievelijk WDP, Bevaplast, IVRA/Reich en Van der Kleij zijn er nu nog enkele kavels op IJsseloord2 beschikbaar ten behoeve van onder andere een distributiecentrum met een vloeroppervlak van maximaal 18.200 m2 en een bedrijfsruimte van 2.500 m2.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde Giesbers in collegiale samenwerking met Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars.

Reageer op dit artikel