nieuws

IHG opent Staybridge Suites hotel aan Lange Vijverberg

Beleggingen

InterContinental Hotels Group (IHG) heeft het eerste Staybridge Suites hotel in Nederland geopend. De Nederlandse hofstad krijgt de primeur met het Staybridge Suites Den Haag – Parlement.

IHG opent Staybridge Suites hotel aan Lange Vijverberg

Het hotel aan de Lange Vijverberg 10-11 richt zich vooral op reizigers die voor langere tijd in Den Haag verblijven. Het complex is blijkens het Kadaster eigendom van Traction Netherlands Lange Vijverberg, die het in 2015 verwierf voor 4,5 miljoen euro.

Het  is gevestigd midden in het historische hart van Den Haag, tegenover het Binnenhof.Het hotel is ontworpen om te voldoen aan de wensen van diverse gasten; van families tot zakenreizigers, die op zoek zijn naar een ruimere kamer of een langdurig verblijf. Het biedt 101 suites, die het comfort van een eigen woonplek bieden, inclusief volledig uitgeruste keuken, een comfortabele woonkamer en flexibele werkplekken.

Floor Hilhorst, General Manager van Staybridge Suites Den Haag:  ‘We zijn heel blij dat we ons concept Staybridge Suites naar Nederland kunnen brengen. Staybridge Suites Den Haag is een hotel om je in thuis te voelen, in plaats van een hotel waar je slechts overnacht. Het is de perfecte plek voor families of zakenreizigers die een langer verblijf willen, midden in één van de meest historische steden van Europa. Staybridge Suites is één van de meest gewaardeerde concepten van IHG, en het is mooi dat we de eerste vestiging in Nederland op zo’n prachtige, centrale plek hebben kunnen realiseren.’

Reageer op dit artikel