nieuws

Deka verkoopt dc in Almere

Beleggingen

WestInvest Gesellschaft für Investmentfond,onderdeel van vastgoedvermogensbeheerder Deka Immobilien, heeft het distributiecentrum aan de Rondebeltweg 92 in Almere verkocht aan Exeter Property Group.

Deka verkoopt dc in Almere

De transactie omvat 13.328 m2 magazijn en 1.227 m2 kantoorruimte. Het dc is langjarig verhuurd aan TYC Europe; de Europese tak van Brothers Industrial, een wereldwijd opererend bedrijf op het gebied van vervangingslampen en units voor auto’s. Volgens het Kadaster is 9,57 miljoen euro betaald.

Douglas van Oers, Co-head of Logistics & Industrial bij Savills: ‘Deze transactie toont wederom aan dat logistieke beleggingsproducten door heel Nederland in trek zijn bij zowel nationale als internationale beleggers.’

De koper werd bij deze transactie geadviseerd door Rechtstaete (juridisch), De Lobel & Partners (commercieel) en Arch Property Consult (technisch). Verkoper Deka werd geadviseerd door Savills (commercieel) en Baker McKenzie (juridisch).

Reageer op dit artikel