nieuws

Concept Mr. Green in Apeldoornse kantoorpanden

Beleggingen

Mr.Green, het hospitalityconcept van de Klarenbeekse ondernemer Sam Verwaijen, doet dit najaar zijn intrede in drie leegstaande kantoorpanden in Apeldoorn.

Concept Mr. Green in Apeldoornse kantoorpanden

Mr.Green opent dit najaar haar deuren op drie verschillende locaties in Apeldoorn, eigendom van Green DNA, de holding waarin de zakelijke activiteiten van Verwayen zijn ondergebracht. Het betreft kantoorpanden aan de Apeldoornse Laan van het Omniversum (1.450 m2), Lange Amerikaweg (11.000 m2) en Wapenrustlaan (9.300 m2). Elk van deze Mr.Green locaties is voorzien van een digitale receptie, een variatie aan kantoren en werkplekken, ludieke vergaderruimtes en een moderne vorm van horeca en catering.

Mr.Green presenteerde zichzelf deze week voor het eerst op Buitengewoon Business, een B2B festivalbeurs voor ondernemers in de regio Stedendriehoek en heeft de ambitie om in 2019 ook andere steden in Nederland te veroveren.

Mr.Green geeft het vastgoed na een grondige verbouwing een innovatieve impuls waardoor het een hernieuwde aantrekkingskracht krijgt op bedrijven. Bedrijven Pink Rocade, Brinquer, Interstance, en Medische Centrum de Veluwe zijn de eersten die van de diensten van Mr.Green gebruik gaan maken.

‘Mr.Green is een high service kantoor- en vergaderconcept wat bestaand vastgoed transformeert naar écht gave werkplekken’, licht Verwaijen enthousiast toe. ‘Kantoor- en vergaderlocaties waar je de lekkerste koffie drinkt, goed kan eten en gewoon graag werkt, vergadert en afspreekt. Mr.Green creëert een inspirerende en representatieve werkomgeving met hetzelfde gevoel van comfort als thuis aan de keukentafel. En daarbij hebben de kantoren en de vergaderruimtes gadgets waar menigeen weer even kind van wordt.’

Reageer op dit artikel