nieuws

Wat ving Altera voor Meubelplein Ekkersrijt?

Beleggingen

Altera verkocht onlangs het Meubelplein Ekkersrijt in Son en Breugel aan Fidelity International.

Wat ving Altera voor Meubelplein Ekkersrijt?
Meubelplein Ekkersrijt, Son en Breugel

Meubelplein Ekkersrijt (45.000 m2) is een woonboulevard nabij Eindhoven en bestaat voornamelijk uit grootschalige en perifere detailhandel met retailers als Trendhopper, Auping, Sijben, Sanders, Goergen en De Bommel. Altera kocht de meubelboulevard in december 2003, om deze onlangs te verkopen aan Fidelity International.

Na de verkoop van De Boreel in Deventer in september 2018 zet Altera een volgende stap in het ombouwen van het winkelfonds naar food & convenience.

Fidelity International betaalde 68.106.500 euro (Kadaster). Volgens investment manager Maarten Frouws van Fidelity International behoort Meubelplein Ekkersrijt tot de top 10 van best presterende perifere detailhandelsvestigings- en grootschalige detailhandelsvestigslocaties in Nederland. ‘Door de demografische en economische ontwikkelingen is Eindhoven een zeer interessante regio om in te investeren. De woningmarkt in de regio ontwikkelt zich erg goed, en pdv/gdv-locaties correleren sterk met de woningmarkt.’

Reageer op dit artikel