nieuws

Supermarktfonds Rijswijk CV koopt AH XL Rijswijk

Beleggingen

Fondsbeheerder Libertas Investments heeft de Albert Heijn XL-supermarkt in Rijswijk voor 12,6 miljoen euro verworven. Het vastgoed is bestemd voor het nieuwe Supermarktfonds Rijswijk CV.

Supermarktfonds Rijswijk CV koopt AH XL Rijswijk
AH-XL in Rijswijk

Deze dominantste supermarkt van Rijswijk ligt in het succesvolle zuidelijke deel van winkelcentrum In de Bogaard, aldus initiatiefnemer Libertas. De supermarkt is in juni 2018 aangekocht voor 12,6 miljoen euro kosten koper. Libertas Investments heeft als initiatiefnemer van het fonds ook mee geïnvesteerd. De supermarkt heeft een oppervlakte van 4.600 m2, zegt Libertas desgevraagd.

Directeur Louis Postma licht toe zeer verheugd te zijn met deze aankoop. ‘De Albert Heijn XL heeft een toenemend verzorgingsgebied vanwege diverse grootschalige kantoortransformaties naar woningen in de directe omgeving, is uitstekend bereikbaar en kent zeer ruime parkeergelegenheden. De winkel is lang verhuurd aan Ahold, die plannen heeft voor een interne verbouwing in 2019.

Spring Real Estate trad op namens verkoper en Pieter van den Berg bedrijfshuisvesting namens koper. In september kocht Libertas Investments nog wijkwinkelcentrum Ambachtsgaarde in Den Haag-Zuidwest voor een andere vastgoed-cv.

Reageer op dit artikel