nieuws

Primevest koopt nieuwbouwcomplex Maastricht

Beleggingen

Primevest Capital Partners heeft een nog te realiseren woningcomplex met zeventig appartementen in het Sphinx-kwartier in Maastricht gekocht van 3W Real Estate en RO Groep.

Primevest koopt nieuwbouwcomplex Maastricht
woningproject op de hoek van Frontensingel en Maagdendries in Maastricht

Dat bericht Primevest. De koopovereenkomst is op 20 september getekend. Primevest koopt het pand namens een niet nader genoemde institutionele investeerder. Het nog te bouwen complex van 5.900 m2 vvo op de hoek van Frontensingel en Maagdendries zal beschikken over zeventig appartementen van ongeveer 85 m2, zeventig bergingen en zeventig parkeerplaatsen in de ondergrondse garage. De huurprijzen zullen ongeveer 1.000 euro per maand bedragen.

Verkoper is Sphinx Zuid, een joint venture tussen 3W Real Estate en RO Groep. Ontwikkelaar is RO Groep, aannemer is VolkerWessels-bedrijf Bouwbedrijven Jongen. Het totale project in het Sphinx-kwartier bestaat uit vijf woongebouwen met huur- en koopwoningen. De koper werd geadviseerd door CMS en BOAG. Boels Zanders advocaten heeft de verkoper begeleid bij deze deal. Primevest Capital Partners bestaat uit acht voormalige fondsen van Bouwfonds IM.

Reageer op dit artikel