nieuws

Ierse belegger verkoopt fabriek Dordrecht

Beleggingen

Ocean Capital Limited, een private equity fonds gevestigd in Ierland, heeft het grootschalige Haust fabriekscomplex aan de Pieter Zeemanweg 17 in Dordrecht verkocht aan Continental Bakeries.

Ierse belegger verkoopt fabriek Dordrecht
Pieter Zeemanweg 17 in Dordrecht

Dat meldt adviseur Cushman & Wakefield in een persbericht zonder financiële details. De koopsom bedraagt 9,585 miljoen euro, blijkt uit de akte van levering van 31 augustus (Kadaster). Als koper staat vermeld Continental Bakeries Real Estate Dordrecht. Koper is ook de huurder van het complex. De bedrijfsruimte heeft een totale oppervlakte van 23.000 m2 en is gebouwd op een perceel industriegrond van 45.000 m2.

Het complex omvat een grote productieruimte, logistieke ruimte en kantoorruimte. Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting (partner in Dynamis) en Justinrealestate begeleidden de transactie namens de financier. De koper is geadviseerd door Cushman & Wakefield. De Ierse belegger werd begeleid door asset manager Storms International Property Services.

Reageer op dit artikel