nieuws

Veel belangstelling voor HPP op Expo Real

Beleggingen

‘Connecting Networks Exchanging Knowledge’ vormt het motto van Holland Property Plaza op Expo Real 2018. De internationale vastgoedbeurs vindt plaats van 8 tot en met 10 oktober in München.

Veel belangstelling voor HPP op Expo Real

HPP is één van de twee Nederlandse koepelstands op de Expo Real, de andere is Holland Metropole. Voor HPP is het alweer de elfde Expo Real in successie. De stand bundelt tientallen publieke en private partijen en is met 145 m2 groter dan ooit.  Volgens HPP-directeur Christa Thijssen is er een record aantal participanten. Tot de deelnemers behoren onder andere:  abcnova, Amvest, Ballast Nedam, BNA, CMS Law.Tax, Gemeente Maastricht, ImageBuilding, JanSnel, KCAP, KuiperCompagnons, OZ, Provincie Limburg, Rijksvastgoedbedrijf, SGS Search, Student Experience en VolkerWessels Vastgoed.

De netwerkorganisatie organiseert door het hele jaar bijeenkomsten voor haar leden, die in verschillende secties actief zijn. Meest in het oog springend is het HPP International Real Estate Investors Netherlands Platform, een snel groeiende groep van buitenlandse investeerders actief in Nederland. Op de beurs zelf organiseert HPP geen bijeenkomsten. Wel zijn er op de stand bijeenkomsten van de participanten, zoals bijvoorbeeld de provincie Limburg.

Wel is er aan de vooravond van de beurs op 7 oktober in Hotel Excelsior het HPP Ice-Breaking Dinner, en op 8 oktober vindt in Palais Lenbach het jaarlijkse Investor Dinner plaats. Paul IJmkers, de nieuwe Nederlandse consul-generaal in Beieren, en HPP-voorzitter Wienke Bodewes zullen het woord voeren. Volgens Thijssen is de belangstelling zo groot voor de 104 plaatsen aan tafel, dat een wachtlijst moest worden ingesteld.

Reageer op dit artikel