nieuws

Bouwinvest verwerft woonzorgcomplex Wijdemeren

Beleggingen

Bouwinvest Healthcare Fund heeft in Kortenhoef (gemeente Wijdemeren) het woonzorgcomplex Veenstaete gekocht van Stichting Inovum, die het complex sinds 2012 in gebruik heeft.

Bouwinvest verwerft woonzorgcomplex Wijdemeren
Veenstaete in Wijdemeren

Veenstaete is een modern woonzorgcomplex in Kortenhoef van ruim 13.000 m2 voor ouderen met zowel lichte als zwaardere zorgvraag. De 130 appartementen worden individueel verhuurd, waarbij de bewoners gebruikmaken van de thuiszorg van Inovum. De koopsom bedraagt 27,58 miljoen euro, blijkt uit de akte van levering van 1 oktober (Kadaster). Bouwinvest Healthcare Fund koopt behalve bestaand ook nieuw zorgvastgoed.

In een afzonderlijke vleugel wordt de zware zorg aangeboden door Inovum, die dit deel terughuurt. Het complex wordt gecompleteerd met eerstelijns- en overige ondersteunende voorzieningen zoals een bloedprikpost, huisartsenpost, pedicure en fysiotherapie. Inovum werd bij deze verkoop geadviseerd door het Healthcare-team van CBRE.

Reageer op dit artikel