nieuws

Kantoorgebouw De Ovaal naar consortium

Beleggingen

Cushman & Wakefield heeft tezamen met L’Etoile Properties in Utrecht het 14.000 m2 omvattende kantoor ‘De Ovaal’ verkocht aan een consortium van ARC Real Estate Partners en een Amerikaanse private equity-onderneming.

Kantoorgebouw De Ovaal naar consortium

Het kantoorgebouw aan de Van Deventerlaan 50 beslaat een oppervlakte van 14.000 m², verdeeld over  vijf verdiepingen en heeft 241 parkeerplaatsen op twee kelderverdiepingen. Het pand biedt een ruim atrium dat momenteel wordt gebruikt als een showroom en verbind de twee kantoorvleugels. Het pand is momenteel volledig verhuurd aan Mercedes-Benz als hun Nederlandse hoofdkantoor.

Volgens het Kadaster is 18,05 miljoen euro betaald.

Paribus Immobilien Assetmanagement werd in deze transactie geadviseerd door Cushman & Wakefield, L’Etoile Properties en Six Advocaten. De koper is een consortium van ARC Real Estate Partners en een Amerikaanse private equity-onderneming. ARC werd geadviseerd door Simmons & Simmons.

 

 

Reageer op dit artikel