nieuws

‘Vijftien Xenos-winkels toch niet omgebouwd tot Casa’

Beleggingen

‘Vijftien Xenos-winkels toch niet omgebouwd tot Casa’
Xenos

Vijftien winkels van Xenos worden toch niet omgebouwd tot vestigingen van Casa.

Dat meldt het Dagblad van het Noorden op gezag van een woordvoerder van Xenos. Onder de vestigingen die toch mogen blijven zijn die aan de Vismarkt en in winkelcentrum Paddepoel in Groningen. Het gaat om goed lopende filialen op locaties waar een Xenos volgens moederbedrijf Blokker toch beter past dan een Casa.

In maart 2018 meldde Blokker dat het tweederde van de Xenos-vestigingen zou ombouwen tot winkels van Casa. In 2018 zouden vijftig winkels aan de beurt komen. De rest zou voor de zomer van 2019 volgen.

Het ging Xenos al langer niet voor de wind. De keten kondigde in 2016 de sluiting aan van zeven filialen. In mei vorig jaar kondigde Blokker Holding aan Xenos te willen verkopen, evenals de andere winkelbedrijven van het concern behalve de Blokker-winkels.

Reageer op dit artikel