nieuws

Horecaondernemers lanceren nieuw concept Karaat in de Houthavens 

Beleggingen

Horecaondernemers lanceren nieuw concept Karaat in de Houthavens 

Vier horecaondernemers van Reykjavik Vastgoed hebben de horecaruimte van het pand op de Houthavenkade 103 in Amsterdam gekocht voor hun nieuwe horecaconcept Karaat.

Reykjavik Vastgoed heeft meerdere succesvolle horecalocaties, zoals Café Oslo Beers aan de Sloterkade en Café Restaurant Zurich aan het Mercatorplein in Amsterdam.

Karaat wordt een café en restaurant dat van ’s ochtends tot ’s avonds geopend is. De locatie van 550 m2 wordt de huiskamer van de buurt en biedt ontbijt, lunch, borrel en diner. Ook heeft Karaat vergaderruimtes voor kantoren in de buurt. Het café-restaurant gaat eind 2018 of begin 2019 open.

Karaat wordt geopend op de begane grond van het Frame Amsterdam gebouw. Hier zijn 28 luxe (koop)appartementen en penthouses van 80 tot 280 m2. Het gebouw is ontworpen door Van Dongen en Koschuch Architects and Planners. En wordt gekenmerkt door de bijzondere gouden gevel en een spectaculair uitzicht over de Houthavens.

De Houthavens was vroeger een van de belangrijkste handelshavens ter wereld. Op dit moment wordt er hier een nieuwe woonwijk gebouwd met luxe appartementen aan het water. Ook zijn de hoofdkantoren van Tommy Hilfiger en Calvin Klein en het Moxy hotel van Marriott hier gevestigd.

Vastgoedadviseur Colliers International heeft de transactie begeleid namens de verkoper Synchroon.

Foto's

Reageer op dit artikel