nieuws

Crossroads verkoopt weer een Hema-pand

Beleggingen

Een consortium geadviseerd door Crossroads Real Estate heeft weer een Hema-pand verkocht. Koper van het object aan de Lange Nieuwstraat 509 in IJmuiden is belegger en ontwikkelaar Dreef Beheer.

Crossroads verkoopt weer een Hema-pand
Rij voor een kassa in een Hema

Het object dateert uit 1968 en staat centraal aan de hoofdstraat van IJmuiden. Het beslaat 2.136 m2, waarvan 1.028 m2 op de begane grond en 1.108 m2 op de eerste verdieping. De oplevering van het pand vond plaats in juli 2018.

In juli verkocht het consortium rond Crossroads ook drie Hema-panden aan Kroonenberg Groep. De verkoper had de objecten in bezit gekregen door de aankoop van 38 Hema-panden van IEF Capital Berlage Fund.

Dreef Beheer werd bij de transactie in IJmuiden juridisch bijgestaan door notariskantoor Hartman LMH. CBRE trad op als asset manager en verkoopadviseur. Het consortium werd juridisch bijgestaan door Allen & Overy.

De prijs is niet bekendgemaakt. De koop vond plaats via een aandelentransactie.

Reageer op dit artikel