nieuws

Triodos Vastgoed koopt Haags kantoor

Beleggingen

Triodos Vastgoed koopt Haags kantoor
Anna van Saksenlaan 50 in Den Haag

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft het kantoor gelegen aan de Anna van Saksenlaan 50 in Den Haag op 2 juli 2018 verkocht aan Triodos Vastgoedfonds.

Dat bericht de verkoper in een persbericht zonder financiële details. De koopsom bedraagt 7 miljoen euro, blijkt uit de akte van levering van 2 juli (Kadaster). Het kantoorgebouw van 2.850 m2 met de naam Flores ligt in kantorengebied De Groene Schenk, dichtbij het Beatrixkwartier en op loopafstand van station Den Haag Laan van NOI.

Recent is het kantoor verhuurd aan het hoofdkantoor van het Nederlandse Rode Kruis. Het pand wordt volledig en duurzaam gerenoveerd en zal met aandacht voor het welzijn van de werknemers worden ingericht. De verkoop past in de strategie van Van der Vorm Vastgoed Groep om haar portefeuille te versterken door rotatie, (her)ontwikkeling, internationalisering en diversificatie.

Van der Vorm Vastgoed Groep is een private vastgoedonderneming gevestigd in Rotterdam met een (inter)nationale vastgoedportefeuille bestaande uit woningen, kantoren en winkels. Daarnaast ontwikkelt Van der Vorm Vastgoed Groep ten behoeve van de eigen portefeuille. Van der Vorm Vastgoed Groep belegt in vastgoed in Nederland, Frankrijk, Engeland en Polen.

Triodos Vastgoedfonds werd bij deze transactie geadviseerd door Spring Real Estate, Houthoff en Kontek.

Reageer op dit artikel