nieuws

Nijkerk verkoopt kantoorgebouw in Gouda

Beleggingen

Nijkerk verkoopt kantoorgebouw in Gouda

Nijkerk Holding heeft het kantoorgebouw aan de Kampenringweg 47 te Gouda en de aangrenzende percelen verkocht aan Wijori Vastgoed.

Het kantoorgebouw omvat 5.000 m2 kantoorruimte en circa 90 omliggende parkeerplaatsen gelegen op het bij het gebouw behorende parkeerterrein. De aangrenzende percelen hebben een oppervlakte van totaal 5.230 m2. Wijori Vastgoed uit Ermelo is het beleggingsvehikel van de familie Van den Brink, die haar middelen vergaart met het pluimveeverwerkingsbedrijf Brinky.

Het kantoorgebouw is volledig verhuurd aan Vosko, een ICT dienstverlener gespecialiseerd in advies, ontwerp, implementatie, migratie, beveiliging en onderhoud van grote netwerkinfrastructuren. Vosko is een dochteronderneming van Nijkerk Holding. Het pand is recent ingrijpend herontwikkeld, Vosko heeft de huurovereenkomst langdurig verlengd.

Nijkerk Holding is een particuliere vastgoedbelegger met een lange termijnbeleggingsstrategie in commercieel onroerend goed met een focus op Groot Amsterdam.

Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten bracht de transactie tot stand namens Nijkerk Holding. Wijori Vastgoed werd bij deze transactie geadviseerd door Minerva Development in Amsterdam.

Reageer op dit artikel