nieuws

Invesco koopt Parijs kantorencomplex Unibail

Beleggingen

Invesco koopt Parijs kantorencomplex Unibail
Unibail-kantoor Parijs Capital 8

Unibail-Rodamco-Westfield heeft een kantorencomplex in Parijs voor 789 miljoen euro verkocht aan Invesco Real Estate.

Dat heeft Unibail bekendgemaakt. Het complex in het noordwesten van het Parijse centrum genaamd Capital 8 bestaat uit vier aan elkaar gekoppelde gebouwen. De totale oppervlakte bestaat uit 45.000 m2 kantoorruimte. Ook beschikt het complex over meer dan 500 parkeerplaatsen. Voor Invesco gaat het om de grootste single-asset-deal in Europa. De transactie wordt naar verwachting in het vierde kwartaal afgerond.

De verkoop van Capital 8 liet langer op zich wachten dan verwacht. In september 2017 meldde Bloomberg dat de verkoop bijna rond was. Volgens het persbureau zou de Franse vermogensbeheerder Amundi het kantorencomplex voor 850 miljoen euro overnemen van destijds Unibail-Rodamco.

Reageer op dit artikel