nieuws

Encore koopt kantoor in stationsgebied Eindhoven

Beleggingen

Encore koopt kantoor in stationsgebied Eindhoven
Kennedyplein 1-13 Eindhoven

Encore heeft een kantoorgebouw aan het Kennedyplein 1-13 in Eindhoven van Belfries Real Estate Fund II.

Huurders van het 4.400 m2 grote pand met label A zijn onder meer American Express, Swatch en Regardz. Eerder kocht Encore al het naastgelegen kantoorgebouw, de Kennedytoren. De gebouwen delen een wko-installatie.

De prijs voor Kennedyplein 1-13 bedroeg 10.550.000 euro, blijkt uit de akte van levering.

Encore is een pan-Europees open-ended Core-plus-fonds met Lasalle Investment Management als asset- en transaction manager. Het Mid-capteam van JLL, Weebers Vastgoed Advocaten, Drees & Sommer en Taylor Wessing adviseerden Lasalle IM.

Profound Asset Management vertegenwoordigde verkoper Belfries Real Estate Fund II en werd bij deze transactie juridisch geadviseerd door Soestvanvelten, fiscaal door Rechtstaete en technisch door DHVM.

Reageer op dit artikel