nieuws

QX Real Estate koopt winkelbelegging in Goes

Beleggingen

QX Real Estate koopt winkelbelegging in Goes

QX Real Estate heeft voor een van haar vastgoedfondsen uit de Tenstone portefeuille een winkelbelegging gekocht aan de Lange Kerkstraat 36-38 in Goes.

Volgens het Kadaster is 1,65 miljoen euro betaald. Het object, met een totale oppervlakte van ruim 700 m², heeft een strategische ligging in het kern winkelgebied op korte afstand van de Grote Markt. Verder heeft het object een klassiek uitstraling en is het nog lang jarig verhuurd aan Miss Etam.
De activiteiten van QX Real Estate zijn gericht op het ontwikkelen van vastgoed en het beleggen van private equity  in vastgoed. De investeringen omvatten zowel commercieel vastgoed, woningen als zorgvastgoed.
Bij deze transactie werd verkoper geadviseerd door Retail Capital. De Lobel & Partners ‘real estate experts’ adviseerde de koper in dit traject.

Reageer op dit artikel