nieuws

Particulier koopt bedrijfsgebouw Tilburg

Beleggingen

Particulier koopt bedrijfsgebouw Tilburg
Zevenheuvelenweg 9 in Tilburg

Een particulier belegger heeft een verhuurd bedrijfsgebouw van 9.200 m2 gekocht aan Zevenheuvelenweg 9 in Tilburg van Max Zevenheuvelen C.V..

De koopsom bedraagt 5,335 miljoen euro, blijkt uit de akte van levering van 9 maart. Koper is Aart van Helden namens Jemato Participaties dat handelt namens Zevenheuvelenweg Tilburg. Verkoper is Juan-Manuel Castillo Fuertes uit Valencia namens Barraca Management dat handelt in opdracht van Max Zevenheuvelen C.V.

Het bedrijfsgebouw met een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van ruim 9.200 m2 wordt nog tien jaar gehuurd door Weener Plastic Packaging Group. Weener Plastic is een full-service wereldwijde leverancier van innovatieve kunststof verpakkingsoplossingen. Naast het hoofdkantoor in Ede en de productielocatie in Tilburg heeft Weener Plastic nog 23 faciliteiten in zestien landen.

Koper werd begeleid door Rostvast Breda en verkoper werd bij deze transactie geadviseerd door Industrial real estate partners.

Reageer op dit artikel