nieuws

ED Organics koopt bedrijfscomplex Kampen

Beleggingen

ED Organics koopt bedrijfscomplex Kampen
Haatlandhaven 2 in Kampen

ED Organics heeft voor eigen gebruik een bedrijfscomplex van bijna 13.000 m2 aan Haatlandhaven 2 in Kampen gekocht.

Het complex omvat 12.500 m2 bedrijfsruimte en 470 m2 kantoor- en secundaire ruimte. Ook  beschikt het gebouw over 8.000 m2 verhard buitenterrein. De koopsom bedraagt 3,9 miljoen euro, blijkt uit Kadastercijfers. Verkoper is Oldenboom Kampen, de voormalige eigenaar-gebruiker, meldt website nl.kompass.com.

ED Organics is een internationale handelsmaatschappij in agrarische grondstoffen van biologische oorsprong, bestemd voor menselijke consumptie, mengvoeders en de productie van plantaardige oliën. ED Organics is actief in West-Europa, Zuid- en Noord-Amerika, Oekraïne, Rusland, China en India. ED Organics is ook gevestigd in Dronten.

De verkoper is in deze transactie geadviseerd door internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield.

Reageer op dit artikel