nieuws

Carestone Property Fund koopt plint in Sevenum

Beleggingen

Carestone Property Fund koopt plint in Sevenum
Pastoor Vullinghsplein Sevenum

Carestone Property Fund heeft van CRA Vastgoed de commerciële plint gekocht van het woonwinkelcomplex aan het Pastoor Vullinghsplein in Sevenum.

Dat blijkt uit de akte van levering. De prijs bedroeg 2.245.000 euro. Koper Carestone Property Fund is een niet-beursgenoteerd investeringsfonds dat investeert in kwalitatief zorgvastgoed in Nederland.

In een bericht over de transactie meldt Boek en Offermans Makelaars dat het om acht units gaat met een totale oppervlakte van 1.700 m2. Enkele ruimten zijn samengevoegd tot een gezondheidscentrum. Ten tijde van de verkoop was er nog 120 m2 te huur. De 31 appartementen boven de commerciële ruimten en de parkeergarage waren geen onderdeel van de transactie.

Boek en Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde bij deze transactie de eigenaar.

Reageer op dit artikel