nieuws

Bouwhuis koopt twee kantoorpanden in Arnhem

Beleggingen

Bouwhuis koopt twee kantoorpanden in Arnhem

De Bouwhuis Groep heeft ter uitbreiding van het Edelwonen woonconcept de portefeuille uitgebreid met twee Arnhemse kantoorpanden.

Kantoorgebouw De Saffier ligt aan de zuidkant van de stad, , aan de Kronenburgsingel 545-547, op steenworp afstand van het populaire winkelcentrum Kronenburg. Het pand is uitstekend bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. De locatie beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Deze locatie zal binnen het Edelwonen concept getransformeerd worden tot een wooncomplex met 51 moderne studio’s en appartementen.

Ook werd kantoorgebouw Kroonpark 6 aan de portefeuille toegevoegd. Deze locatie zal binnen het Edelwonen concept getransformeerd worden tot wooncomplex De Smaragd met 80 comfortabele studio’s en appartementen. De Smaragd ligt eveneens op steenworp afstand van het populaire winkelcentrum Kronenburg.

Bemiddelend makelaar in beide transacties was Vroklage Vastgoed Advies.

Bouwhuis heeft al eerder verschillende transformatiekantoren voor haar woonconcept gekocht.

Reageer op dit artikel