nieuws

Bouw parkeergarage Bison Shopping Center begonnen

Beleggingen

Bouw parkeergarage Bison Shopping Center begonnen
Eerste paal parkeergarage Bison Shopping Center Maarssen

De bouw van de parkeergarage bij Bison Shopping Center in Maarssen is begonnen. Het is het begin van het omvangrijke project ‘Bisonspoor 2020’.

De nieuwe parkeervoorziening is onderdeel van een visie van beheerder Winter Trust en de Gemeente Stichtse Vecht voor de herontwikkeling in de wijk Bisonspoor.

Winter Trust beheert kantoren, woningen en het winkelcentrum in het hart van Maarssenbroek. Algemeen directeur Claudio Riffeser Winter Trust:’Deze parkeergarage wordt het visitekaartje voor bezoekers van ons winkelcentrum en kantoren. Om de mobiliteit, bereikbaarheid en de klanttevredenheid van alle gebruikers te blijven borgen is een nieuwe klantvriendelijke parkeergarage met slimme moderne voorzieningen noodzakelijk.’

De afgelopen weken zijn de oude parkeergarage en kantoortoren gesloopt om plaats te maken voor de nieuwe parkeervoorzieningen met 1.125 parkeerplaatsen die Continental Car Parks en Aan de Stegge Twello realiseren in opdracht van Winter Trust.

Continental Car Parks maakt hierbij gebruik van zijn Parkdeck-parkeersysteem. Slanke kolommen, vlakke plafonds en betonvloeren met vloercoating geven de parkeergarage een strakke uitstraling. De parkeergarage wordt voorzien van ledverlichting en maakt gebruik van natuurlijke ventilatie. De parkeergarage wordt geschikt gemaakt voor zonnepanelen.

Het ontwerp van de parkeergarage is gemaakt door Op ten Noort Blijdenstein architecten en adviseurs. De oplevering staat gepland voor oktober van dit jaar.

Reageer op dit artikel