nieuws

Aspen breidt belang in KPMG-complex uit

Beleggingen

Aspen breidt belang in KPMG-complex uit
KPMG-complex Laan van Langerhuize Amstelveen bouwdeel F

Een consortium van Aspen Group en andere Israëlische partijen heeft zijn belang uitgebreid in het KMPG-complex in Amstelveen door de aankoop van bouwdeel F.

Bouwdeel F heeft een oppervlakte van 6.218 m2 en er horen 217 parkeerplaatsen bij. Het Israëlische consortium had eind 2017 al bouwdeel E gekocht. Beide bouwdelen zijn voor lange tijd verhuurd aan Meijburg & Co.

Investment manager APF International heeft het consortium begeleid bij de aankoop. PWC en Nivab hebben koper geadviseerd bij deze transactie. Verkoper Triuva, onderdeel van Patrizia, werd geadviseerd door JLL en CMS. Albers & van Tienen Notariaat trad op als notaris.

Reageer op dit artikel