nieuws

RVG Invest koopt woningcomplex Arnhem

Beleggingen

RVG Invest koopt woningcomplex Arnhem
complex Coehoornstaete in Arnhem

RVG Invest C.V. uit Rheden heeft woningcomplex Coehoornstaete in Arhem gekocht. Het complex bestaat uit 53 verhuurde appartementen, 45 parkeerplaatsen en 1.350 m2 bedrijfsruimte.

Dat bericht Strijbosch Thunnissen Beleggingsmakelaars, partner in Dynamis, die de verkoop namens exploitatiemaatschappij De Coehoorn Staete via een openbaar en gestructureerd verkoopproces heeft begeleid. De koopsom bedraagt ruim 7 miljoen euro, blijkt uit Kadastercijfers.

Het complex aan de Coehoornstraat en Bergstraat ligt tegenover NS-station Arnhem Centraal en vormt een belangrijke verbindingsroute tussen het station en het stadscentrum van Arnhem. Mede door de uitstekende locatie was er voor het complex veel belangstelling vanuit de beleggersmarkt, aldus de makelaar. De bedrijfsruimte is nog beschikbaar voor verhuur.

Reageer op dit artikel