nieuws

Roosendaal koopt oud-belastingkantoor voor hogeschool

Beleggingen

Roosendaal koopt oud-belastingkantoor voor hogeschool
Mill Hillplein1 in Roosendaal

De gemeente Roosendaal heeft het voormalige belastingkantoor aan het Mill Hillplein 1 in Roosendaal gekocht van BPF Onroerend Goed Lease en Financieringen.

Het kantoorgebouw heeft een vloeroppervlak van ruim 8.000 m2 en beschikt over een parkeergarage met 104 parkeerplekken. De koopsom bedraagt 4,2 miljoen euro, blijkens de akte van levering van 7 februari (Kadaster).

De gemeente heeft dit kantoorpand aangekocht met de bedoeling om het na vier jaar te verkopen aan Avans Hogeschool. Avans Hogeschool zal het gebouw geschikt maken als onderwijsgebouw. Het gebouw ligt aan de rand van het centrum. CBRE trad bij deze transactie op namens de verkoper. Van de Water Bedrijfshuisvesting namens de koper.

Reageer op dit artikel