nieuws

Particulier koopt woningontwikkeling in Helmond

Beleggingen

Particulier koopt woningontwikkeling in Helmond
Nieuwbouw SDK in Stepekolk, Helmond

Gebiedsontwikkelaar SDK Vastgoed (VolkerWessels) heeft via Capital Value dertien grondgebonden woningen in Helmond verkocht aan een particuliere belegger.

De woningen worden gerealiseerd in de wijk Brandevoort. Ze komen op ruime kavels, worden hoogwaardig afgewerkt en worden elk voorzien van een parkeerplaats op eigen terrein. De bouw begint naar verwachting in het eerste kwartaal van 2018. Het project is onderdeel van één van de laatste woningprojecten op nieuwbouwlocatie Stepekolk.

Thijs Meijer, vastgoedadviseur nieuwbouw bij Capital Value: ‘We zien in toenemende mate interesse van particuliere beleggers voor kleinschalige en middelgrote nieuwbouwprojecten. Particuliere beleggers leveren op die manier een belangrijke bijdrage aan het terugdringen van het woningtekort.’

Bij de transactie werd de particuliere belegger bijgestaan door Cushman & Wakefield en Stuijvesant Wealth Strategy.

Reageer op dit artikel