nieuws

JV APF verwerft Sarphatistraat 8-14 in Amsterdam

Beleggingen

JV APF verwerft Sarphatistraat 8-14 in Amsterdam

Angelo, Gordon & Co en APF International hebben middels een joint venture de monumentale kantoorpanden gelegen aan de Sarphatistraat 8-14 in Amsterdam gekocht. De verkoper is Stichting Arkin.

De gebouwen van ruim 2.000 m2 liggen nabij de Amstel,  in het centrum van Amsterdam. De joint venture (JV) zal de gebouwen hoogwaardig renoveren en na afronding de panden weer als kantoren in de markt positioneren.
In totaal heeft deze joint venture de afgelopen twee jaar meer dan 120.000 m2 aan kantoren verworven in Amsterdam en Utrecht. Angelo, Gordon & Co is een investment advisor (circa 28 miljard dollar onder beheer) van alternative investments, die veelal in vastgoed investeert via joint ventures. APF International is een Amsterdamse investment manager met circa 1.1 miljard euro onder beheer.
Koper werd geadviseerd door Van Dijk & Ten Cate en op juridisch gebied door Osborne Clarke. Verkoper werd geadviseerd door Colliers International en op juridisch gebied door Lubbers & Dijk notarissen.

Reageer op dit artikel