nieuws

Dennenheuvel koopt retail en kantoor Tilburg

Beleggingen

Dennenheuvel koopt retail en kantoor Tilburg
Professor de Moorplein 124 in Tilburg

Stichting WonenBreburg heeft het winkel- en kantoorpand Intermezzo I en II in Tilburg van in totaal 4.400 m2 verkocht aan Dennenheuvel Vastgoed (Kadaster).

Dat meldt HRS Bedrijfsmakelaars in een persbericht zonder financiële details en naam van verkoper. Het gaat om twee verhuurde winkelstrips van 1.700 m2 en een verhuurd kantoorgebouw van 2.700 m2 aan Professor de Moorplein 124. De koopsom bedraagt ruim 5,87 miljoen euro, blijkt uit de akte van levering van 31 januari (Kadaster).

De particuliere belegger heeft het vastgoed geplaatst in een cv-structuur, aldus het Kadaster. Verkoper is een woningcorporatie. Volgens de nieuwe Woningwet moeten sociale verhuurders commercieel vastgoed op afstand plaatsen of verkopen. De winkels zijn verhuurd aan onder meer Albert Heijn, Subway, Taco Mundo en een aantal lokale ondernemers. Het kantoor met een deel van de parkeerkelder is verhuurd aan de Universiteit van Tilburg.

Deze verkoop werd begeleid in collegiale samenwerking tussen HRS Bedrijfsmakelaars en Van der Sande VanOpstal Bedrijfsmakelaars, beide partners in Dynamis. Zij traden op namens verkoper Stichting WonenBreburg.

Reageer op dit artikel